19 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

KINO PREMIJERA: Hvala vam službi (2017.)

Više od autora

- vl promo-Za narednika Adama Schumanna i mnoge vojnike nalik njemu proces napuštanja borbe u Iraku činio se jednostavnim. Trebalo je samo ući u zrakoplov. Međutim, otkrili su da je ponovno zagrliti svoje najmilije tek prvi korak u dugom i teškom postupku istinskog povratka kući.

Priča filma ‘Hvala vam na službi’ prati američke vojnike nakon njihovog povratka iz Iraka, dok se pokušavaju ponovno uklopiti u civilni i obiteljski život te nositi se sa sjećanjima na rat koja prijete da će ih uništiti dugo nakon što su napustili bojno polje.

U glavnoj ulozi je Miles Teller, a u glumačkoj postavi pomoći će mu Haley Bennet kao Saskia Schumann, Adamova supruga i majka dvoje djece, koja koleba između suosjećanja i razočaranja dok pokušava uspostaviti novu normalu u njihovim životima. Pridružuju im se i Joe Cole kao Will Waller, te Beulah Koale u ulozi Tausolo Aeiti. Postavu upotpunjuje i ‘komičarka’ Amy Schumer koja glumi Amandu Doster, ženu koju progone pitanja bez odgovora i gubitak muža samo nekoliko dana prije nego što se trebao vratiti doma.

Režije filma ‘Hvala vam na službi’ prihvatio se Jason Hall, oskarovac (za film ‘Američki snajper’) koji po prvi put režira vlastiti scenarij. ‘Hvala vam na službi’ u naša kina stiže 7. prosinca ove godine.

Originalni naslov: Thank You For Your Service, 2017.

Distribucija: Blitz film i video, Zagreb, 2017.

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno