13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Hvaljena Mjesečina / Moonlight u hrvatskim kinima!

Više od autora

- vl promo-Moonlight (od danas u kinima) [poster]MG Film s ponosom predstavlja film ‘Mjesečina (Moonlight, 2016.), film  nominiran za čak 8 Oscara u svim glavnim kategorijama: Najbolji film, Režija, Adaptirani scenarij, Originalna skladba, Fotografiju, Sporednog glumca i Glumice te za najbolju Montažu.

‘Mjesečina’ je priča o odrastanju jednog mladića u nasilnoj četvrti Miamija koja otkriva kako snažni trenuci u našim životima oblikuju naš identitet i određuju naše sudbine. U tri različita poglavlja života, Chiron izrasta od nesigurnog dječaka do zlostavljanog tinejdžera koji se bori sa vlastitom seksualnošću, te naposljetku do odraslog muškarca…

Film je režirao Berry Jenkins prema scenariju nastalom po priči Tarella Alvina McCraneya a u glavnim se ulogama pojavljuju Mahershala Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson, Alex R. Hibbert, Janelle Monáe i Naomie Harris.

Osim osam nominacija za nagradu Osacar, film je zaradio i nominaciju za Zlatni globus u kategoriji drame, četirni nominacije za BAFTA-u te još jednu na SAG-u za najbolju mušku sporednu ulogu Mahershala Alija.

Također je prikazan službenoj selekciji na Toronto film festivalu, Tellurideu i New York film festivalu.

Od danas, 2. veljače ovu hvaljenu dramu posredstvom MG filma možete gledati u domaćim kinima.

TRAILER TITLANI: MOONLIGHT [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno