Legendaran hip-hop glazbenik svoj je povratak na glazbenu scenu najavio najnovijom politički motiviranom pjesmom “Arrest The President”.

Nekadašnjem članu hip-hop skupine N.W.A. politička angažiranost nije strana, posebice kad je riječ o njegovoj glazbi. Poznat po svojim britkim rimama koje ne štede nikoga, reper je na nišan mikrofona ovog puta smjestio američkog predsjednika Donalda Trumpa, te jasno i glasno poručio što misli o američkom pravnom sustavu i policijskoj brutalnosti.

Ovom je pjesmom, za čiju se besprijekornu produkciju pobrinuo ShawnSki, najavio  najnoviji dugoočekivani studijski album naziva “Everythang’s Corrupt”, kojeg možemo očekivati 7. prosinca ove godine. Bit će to njegov prvi album u posljednjih 7 godina, kojem je prethodio “I Am the West”.

Ice Cube, pravim imenom O’Shea Jackson, svjetsku je slavu stekao sredinom 80-ih kao član kultne hip-hop skupine N.W.A., a potom se etablirao i kao iznimno talentirani solo izvođač zahvaljujući pjesmama poput “It Was A Good Day” i “Chech Yo Self”. Znamo ga i po ulogama u filmovima “Boys n the Hood” i “Friday”.