24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2. listopada 2023.

Ictus osvojio pet odličja u Osijeku

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je treće kolo Otvorene karate lige OBŽ 2022., na kojemu je nastupilo 177 natjecatelja iz ukupno 16 klubova, među kojima je nastupilo i četiri natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci.

Nastupili su u sedam kategorija i osvojili ukupno pet odličja – dva zlatna, dva srebrna i jedno brončano.

Nastupima u borbama pojedinačno Vigo Konečni je u kategoriji dječaci, 9–10 godina, -35 kg, osvojio srebrno odličje, dok je njegov brat Noel Konečni nastupima u kategoriji dječaci, 13–14 godina, – 44 kg, osvojio brončano odličje.

Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji dječaci 9 godina, 9-7 kyu, Vigo Konečni osvojio je zlatno odličje, dok je u kategoriji dječaci 10 godina, 9-7 kyu, Jakov Stević također osvojio zlatno odličje.

U katama pojedinačno u kategoriji djevojčice 10 godina, 9-6 kyu, nastupila je Kristiana Bekavac, koja je osvojila srebrno odličje.

Natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci u 4. kolu Otvorene karate lige OBŽ 2022. godine nastupili su samo u najmlađim kategorijama tako da se ostvareni rezultati mogu smatrati vrlo dobrim, i nadasve poticajnim, za mlade nadolazeće nade.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno