16 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

ICTUS-ovcima 12 medalja u 3. kolu otvorene karate lige OBŽ

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Dana 22. travnja 2024. godine u Valpovu je održano 3. kolo otvorene karate lige OBŽ na kojemu je nastupilo 156 natjecatelja iz ukupno 14 klubova među kojima su nastupili i natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci Jan Kuzmanović, Lara Cindrić, Marija Cindrić, Aleksej Marjanović, Jakov Stević i Luka Sičanica. Uspješnim nastupima u svojim kategorijma natjecatelji „ICTUS-a“ osvojili su ukupno 12 odličja i to 3 zlatna, 5 srebrnih i 4 brončana odličja.

Nastupivši u katama pojedinačno, u kategoriji mlađi cicibani B, Jan kuzmanović osvojio je zlatno odličje dok je nastupajući u katama pojedinačno u kategoriji cicibani kate B Jan osvojio brončano odličje. Nadalje, nastupivši u katama pojedinačno, u kategoriji učenici B, Jakov Stević osvojio je srebrno odličje, dok je u istoj kategoriji Aleksej Marjanović osvojio brončano odličje. Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji stariji učenici B Jakov Stević je osvojio svoje drugo odličje, također srebrno, dok je Aleksej u toj kategoriji osvojio brončano odličje.


Svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mini kadetkinje B Lara Cindrić osvojila je brončano odličje. Nakon navedenih na tatami je u katama pojedinačno u kategoriji kadeta izašao Luka Sičanica koji je osvojio zlatno odličje , da bi Luka u kategoriji juniora osvojio srebrno odličje. Svojim uspješnim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji juniorke Marija Cindrić osvojila je zlatno odličje. Po završetku natjecanja u katama pristupilo se natjecanju u borbama – kumite, kojom prilikom je, u svom prvom natjecanju u borbama, Jan Kuzmanović u kategoriji cicibani -28 kg izvrsnim nastupima osvojio srebrno odličje.

“Natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci su na dostojan način predstavljali kako svoj klub tako i Grad Vinkovce, a ostvareni rezultati pokazatelj su kontinuiranog kvalitetnog rada sa svim dobnim skupinama natjecatelja u Športskom karate klubu „ICTUS“ Vinkovci i za očekivati je kako će se navedeno nastaviti i u narednom periodu”, poručuju iz kluba.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno