Na šestom kolu Otvorene karate lige u Osijeku nastupilo je i 19 natjecatelja Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci, koji su tom prilikom osvojili ukupno 29 odličja i to 11 zlatnih, 10 srebrnih i 8 brončanih medalje, što je bilo dovoljno za ukupno odlično treće mjesto.

Nastupima u borbama pojedinačno Milan Ćujo je dominantnim izvedbama u kategorijama mlađih seniora osvojio zlatno odličje, baš kao i Erik Udarović u borbama pojedinačno u kategoriji kadeti preko 70 kilograma, koji je najbolji bio i u kategoriji juniora do 76 kilograma. Svojim nastupima u borbama pojedinačno u kategoriji učenika do 46 kilograma zlatno odličje osvojio je Ivano Vukojević koji je u finalnoj borbi pobijedio svog brata Roberta Vukojevića koji je na taj način osvojio srebrno odličje. Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji cicibana 6-7 kyu Šimun Škripač također je osvojio zlatno odličje. Nadalje, zlato je osvojio i Mathias Crčić-Kurtanjek nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji cicibana 9-8 kyu. Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji mlađih seniora Mihael Cvilinder osvojio je srebrno odličje dok je u kategoriji seniora Mihael osvojio zlatno odličje. Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadetkinja 6-5 kyu zlatno odličje osvojila je Elena Marunček. U kategoriji kate ekipno učenice kata tim u sastavu Elena Marunček, Marija Cindrić i Antea Kraljević osvojio je srebrno odličje, dok je u kategoriji kate ekipno mlađe kadetkinje kata tim u istom sastavu osvojio zlatno odličje.

Kako ističu u klubu, najradosniji trenutak bio je kada su u kategoriji kate ekipno, kao kata tim, nastupili Šimun Škripač, Mathias Crčić-Kurtanjek i Petar Jozić, koji su odličnim izvedbama, iako im je ovo bio prvi izlazak na natjecanje, osvojili zlatno odličje.