Ictusu 12 odličja u Somboru

0
232

U Somboru je u subotu održan 23. Memorijalni karate turnir Igor Anđelković, međunarodni karate turnir na kojemu je nastupilo oko 300 natjecatelja iz 24 kluba s područja Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije, a među kojima i 6 natjecatelja Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci koji su tom prilikom osvojili ukupno 12 odličja i to 7 zlatnih, 3 srebrna i 2 brončana odličja.

Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji učenika Ivano Vukojević osvojio je zlatno odličje, dok je njegov brat, Robert Vukojević, u istoj kategoriji osvojio srebrno odličje. Svojim nastupima u dvije kategorije u borbama pojedinačno, mlađi seniori i seniori, Milan Ćujo osvojio je dominantnim izvedbama u svakoj od kategorija po zlatno odličje. Nadalje, Leon Udarović nastupio je u borbama pojedinačno u kategoriji kadeta A do 57 kilograma u kojoj je osvojio brončano odličje, dok je u kategoriji kadeta B do 57 kg Leon osvojio zlatno odličje. Luka Ćujo nastupio je u borbama pojedinačno u kategoriji juniora do 55 kg u kojoj je osvojio zlatno odličje, dok je svojim nastupom u borbama pojedinačno u kategoriji kadeti B osvojio srebrno odličje. Nastupivši u borbama pojedinačno u kategorijama kadeti A do 70 kg i kadeti B do 70 kg Adrian Buinac osvojio je u svakoj od kategorija po zlatno odličje. Ivano i Robert Vukojević nastupili su u borbama pojedinačno u kategoriji učenika do 42 kg kojom prigodom je Ivano osvojio srebrno, a Robert brončano odličje.

Sukladno zabilježenim rezultatima natjecatelji Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci zauzeli su ukupno 4. mjesto od 24 kluba koji su nastupili na ovom natjecanju.