Jučer je u Belom Manastiru održan karate turnir “Baranja open 2019.”, na kojemu je nastupilo 207 natjecatelja iz ukupno 15 klubova, među kojima i 16 natjecatelja Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci, koji su tom prilikom osvojili ukupno 24 odličja i to 6 zlatnih, 8 srebrnih i 10 brončanih.

Nastupima u borbama pojedinačno Leon Kljaić je dominantnim izvedbama u kategorijama kadeta do 63 i do 70 kilograma u obje kategorije osvojio po zlatno odličje.

Nadalje, nastupivši u borbama pojedinačno Luka Ćujo je u kategoriji mlađih kadeta do 52 kg osvojio zlatno odličje dok je u u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg osvojio brončano odličje. Svojim nastupima u borbama pojedinačno Leon Udarović je u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg osvojio brončano odličje, a nastupom u kategoriji kadeti do 57 kg Leon je, također, osvojio srebrno odličje.

U borbama pojedinačno u kategoriji kadeti preko 70 kg Erik Udarović osvojio je brončano odličje, dok je nastupima u kategoriji do 70 kg Erik osvojio srebrno odličje.

Nastupivši u borbama pojedinačno u kategoriji učenika do 46 kg Ivano Vukojević osvojio je zlatno odličje, dok je njegov brat Robert u navedenoj kategoriji osvojio srebrno odličje. U borbama pojedinačno u kategoriji mlađi učenici preko 38 kg Damir Ćulibrk osvojio je zlatno odličje, dok je svojim nastupima u kategoriji učenici preko 46 kg Petar Nol osvojio brončano odličje.

Svojim nastupom u katama pojedinačno u kategoriji cicibani 9-8 kyu Leon Bošnjak, kojemu je ovo bio prvi nastup na nekom turniru, osvojio je srebrno odličje, dok je nastupima u kategoriji mlađih učenika 9-8- kyu osvojio i brončano odličje.

Dominik Briševac je svojim nastupom u katama pojedinačno u kategoriji učenici-početnici osvojio zlatno odličje, dok je nastupima u kategoriji kate pojedinačno, mlađi kadeti 9-7 kyu osvojio srebrno odličje. Franjo Križanac je svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadeta osvojio brončano odličje, kao i Luna Kljaić koja je nastupila u katama pojedinačno u kategoriji mlađe kadetkinje 6-5 kyu. Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji učenice-početnice Klara Tunjić osvojila je brončano odličje, dok je Klara svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadetkinja također osvojila brončano odličje. Nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadetkinja 9-7 kyu Elena Marunček osvojila je srebrno odličje, dok je Marija Cindrić u istoj kategoriji osvojila brončano odličje. U katama pojedinačno u kategoriji mlađih učenika open Damir Ćulubrk osvojio je srebrno odličje, dok je Franjo Križanac svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadeta 9-7 kyu osvojio brončano odličje. Nadalje, svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji učenici – početnici Petar Nol osvojio je brončano odličje.

Natjecatelje Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci na ovom natjecanju vodio je trener Živko Kalanj, dok je Mario Šarić nastupio kao sudac.