Idemo se “potući” za pozitivan rezultat

0
410

Cibalia je na svom stadionu doživjela i treći prvenstveni poraz a da nije uspjela postići ni jedan pogodak. U utakmici protiv druge momčadi Osijeka Vinkovčani su imali priliku osvojiti i sva tri boda, ali su ponovo pokazali da imaju jako puno problema u realizaciji. Kako to inače biva u nogometu, ako ne iskoristiš svoje prilike, protivnik u pravilu kažnjava takve propuste, što se Cibaliji upravo i dogodilo.

“Teško da možemo dobiti utakmicu a da se ne potučemo za svaku loptu. Na utakmici protiv Osijeka nisimo bili pravi, a iz naše dvije neopreznosti oni su došli do dva pogotka i na kraju i pobjede.”, rekao je nakon utakmice vratar i kapetan nebesko plavih Ivan Marijanović, zahvalivši se vjernim navijačima na podršci uz molbu za još malo strpljenja. “Bodova nema mnogo. Mlada smo momčad, nemamo mnogo drugoligaškog iskustva, što se očituje u ovim oscilacijama koje nas prate.”, istaknuo je Ivan Marijanović.

Pred nogometašima Cibalije je novi i to težak ispit. Sutra na Šubićevcu igraju protiv lidera lige Šibenika. “Riječ je o odličnoj ekipi koja predvodi drugu ligu, sa puno iskusnih prvoligaških igrača i ostaje nam samo nadati se, ukoliko nam se ukaže neka prilika, da ćemo je znati i iskoristiti. Bilo bi smiješno govoriti da idemo na pobjedu, ali mogu obećati da ćemo se “potući” za pozitivan rezultat.”, zaključio je Ivan Marijanović.