7 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Iduće godine ćemo gledati četvrti film iz poljskog kriminalističkog filmskog serijala Pitbull

Više od autora

- vl promo-Varšava svjedoči najnovijem valu zločina i nasilja kad lokalni policajci počinju istraživati ​​pripadnike bandi radi ubojstva jednog kriminalca. Talentirani, ali problematični policajci Majami, Despero, Metyl i Quantico morat će se suočiti ne samo s organiziranim kriminalom već i birokracijom koja paralizira rad u njihovoj četvrti.

Ovo je sinopsis filma ‘Pitbull: The Las Pig’ kojeg u Varšavi snima Wladyslaw Pasikowski koji je istovremeno i njegov scenarist. Predstavlja novo poglavlje akcijsko-kriminalističke franšize koju je započeo Petryk Vega sa ostvarenjem ‘Pitbull’ (također postoji i TV serija) iz 2005, a koja je nastavljena s filmovima ‘Pitbull: New Orders’ i ‘Pitbull: Tough Women’.

Četvrti film iz serijala donosi povratak karaktera iz prethodnih filmova, pa tako glavnu glumačku postavu čine Marcin Dorociński, Piotr Stramowski, Krzysztof Stroiński, Rafal Mohr i pop zvijezda Dorota ‘Doda’ Rabczewska..

Početkom devedesetih, Pasikowski je sebi osigurao kultni status filmovima ‘Pigs’ i ‘Pigs 2: The Last Blood’. Ove mračne akcijske političke drame zaslužne su za novi stil i inovativne karaktere u poljskoj kinematografiji. Pasikowski je kasnije dodatno samo učvrstio svoju poziciju odličnog redatelja s TV serijom ‘Cop’. Također je i koscenarist filma ‘Katyń’ Andrzeja Wajde.

Uskoro će snimanje biti dovršeno a film će se u kinima pojaviti iduće godine. [Filmofil]

PITBULL: TOUGH WOMEN

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno