21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Iduće godine Hladno pivo proslavljaju trideset godina karijere

Više od autora

- vl promo-


Hladno pivo, 2017 / Photo: Mario Pavlović

Hladno pivo će proslaviti 30 godina rada na seriji posebnih koncerata u 2018. koji će započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka.

Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – ‘Džinovski’, ‘G.A.D.’, ‘Desetka’ i ‘Pobjeda’ – objavljena od 1993. do 1999. godine. Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati Greatest Hits set, dakako s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća karijere. S obzirom na planove svaka večer bit će poseban show s jedinstvenim set listama, a Pivo će u dva dana izvesti više od 70 pjesama!

Kad su u svibnju 1988. odsvirali svoj prvi koncert u Kumrovcu malo tko je mogao pretpostaviti da će Hladno pivo postati jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena, niti da će trajati impresivnih 30 godina. U ta prva tri desetljeća banda iz Gajnica uspjela je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova ne samo u dvorane nego i na otok na Jarunu postavivši pritom rekord koji će teško biti oboren. Na okruglu i za mnoge grupe nedostižnu obljetnicu u svom će gradu započeti seriju specijalnih koncerata na kojima će na svoje jednako doći fanovi s početka priče, ali i oni koji su rođeni puno kasnije od te prekretničke 1988. godine.

U ponudi će se naći dnevne i limitirani paket ulaznica za oba dana, a prodaja im krenula u ponedjeljak, 13. studenog. Za dnevne karte trebat će odvojiti 80 kn do 31. prosinca, odnosno 90 kn od 1. siječnja. Fan paket ulaznica za oba datuma iznosit će 140 kn, a takvih će u prodaji biti svega 200.

Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18 / Rockmark, Berislavićeva 13 / Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar / Dancing Bear, Gundulićeva 7 / Eventim prodajna mjesta i eventim.hr.

SOUNDTRACK ZA ŽIVOT (NEW VERSION 2017) [DOCUVIDEO]

HLADNO PIVO DOM SPORTOVA [NAJAVA]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno