22 C
Vinkovci
Subota, 10. lipnja 2023.

Igračke nove za mirnije snove

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

„HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ nova je nacionalna kampanja Saveza izviđača Hrvatske namijenjena djeci iz potresom pogođenih područja.
Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.
Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.
Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.
Nove igračke i drugu opremu za djecu građani Vinkovaca mogu donijeti tijekom veljače u Dom izviđača Vinkovci, V. Nazora 2 – kod pošte, subotom od 10 do 11 sati.
Svakako vas molimo da se pridržavate epidemioloških mjera, poručuju vinkovački izviđači.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno