24 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

III. Rimska noć vina

Više od autora

- vl promo-


Održana je III. Rimska noć vina u sklopu početka manifestacije VII. Rimski dani u samom središtu Vinkovaca u organizaciji TZ grada Vinkovaca, Iločkih podruma i Hotela Admiral.

Zvijezde noći ssu bili posjetitelji i vina Iločkih podruma – vina izvorno punjena na posjedu, vina protkana snagom Dunava, ponosom tradicije, ljepotom krajolika i osebujnim karakterom.

Večer se održala u jedinstvenom ambijentu šarmantne terase skrivene u samom centru Vinkovaca, uz poseban glazbeni izričaj, ukusne rimske zalogajčiće, kostimiranu animaciju te paletu sortimenta vina Iločkih podruma: Graševina KV 2018, Traminac KV 2018, Rose Frankovka KV 2018, Rajnski rizling KV 2018, Pinot bijeli KV 2018, Chardonnay KV 2018, Kapistran KV te vrhunska vina Traminac 2017, Graševina 2017 i Kapistran 2017.

Cijena degustacijske čaše, kušanje 7 odabranih vina Iločkih podruma i kušanje rimskih zalogajčića je bila samo 70,00 kn. Osim toga, u ponudi je bio i rimski menu prema pristupačnim cijenama.

Za dobru atmosferu se pobrinuo bend Sing Song Swing, kroz izvedbu jazz glazbe, dok su oni najsretniji otišli kući s vrijednim poklonima: vinima Iločkih podruma, dok je glavna nagrada bila noćenje za 2 osobe u Starim podrumima u Iloku.

“Zahvaljujem se Iločkim podrumima i našoj Turističkoj zajednici i svima koji doprinose da Rimski dani izrastaju u jednu manifestaciju koja će u budućnosti biti nekakve male Vinkovačke jeseni. Želja nam je na taj način predstaviti Vinkovce kao grad gdje se kontinuirano najduže živi, kao grad s bogatom kulturom. Želim se zahvaliti svima koji podržavaju ovo i nadam se da s vidimo kroz sljedeći tjedan Rimskih dana”, istaknuo je gradonačelnik Ivan Bosančić ovom prilikom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno