U Parizu je održano prestižno francusko natjecanje Vinalies Internationales, jedno od najvećih svjetskih ocjenjivanja vina u organizaciji Union des OEnologues de France (Francuskog udruženja enologa) prema pravilima OIV u Parizu. Iločki podrumi osvojili su zlatnu medalju za Graševinu Velika Berba 2011 te srebrne medalje za Traminac Principovac 2018  i Chardonnay vrhunski 2018.

Natjecanje se održava u organizaciji Udruge francuskih enologa koji se sastaju 5 dana za redom na slijepom kušanju vina koja su pristigla iz raznih dijelova svijeta. Kušano je više od 3.500 uzoraka vina od strane 130 vinskih profesionalaca, izvijestili su iz Iločkih podruma. Osvojiti medalju na Vinalies Internationalesu znači postići priznanje u očima kupaca na tržištu vina.

Zlatna medalja za Graševinu Velika Berba 2011 samo je nastavak prestižnih priznanja koje ovo vino dobiva na međunarodnim natjecanjima posljednjih godina i pokazatelj kako ovo vino trenutno doseže svoj, do sada, najveći potencijal. Jedna od prošlogodišnjih najistaknutijih medalja došla je s natjecanja Mundus Vini Summer tasting 2019 na kojem je ova velika Graševina uz zlatnu medalju okrunjena titulom Najboljeg od Hrvatske (The best of show Croatia).