18 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Imagine Dragons predstavili novi singl koji se zove Natural

Više od autora

- vl promo-

Imagine Dragons predstavili su novi singl “Natural”! Popularna grupa već je u ušima mnogih, a novi singl dolazi mjesec dana nakon što su ostvarili suradnju s Kygom na pjesmi “Born To Be Yours”. Singl “Natural” hrvatskoj publici je dostupan u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi. 

Nagrada Grammy za najbolju rock izvedbu, devet Billboard nagrada, platinaste naklade – sve to samo su neki od uspjeha ove megapopularnog američkog benda. Vrijeme je za novi singl, “Natural”, za koji se također vjeruje kako će osvojiti srca slušatelja. Lyric videospot na YouTubeu je u samo jedan dan sakupio gotovo dva milijuna pregleda.


“Svijet u kojem je čovjek čovjeku vuk može zaista iznjedriti najgore u ljudima, a ponekad i ono najbolje. Lagao bi kad bih rekao kako nisam postao skeptičan oko nekih stvari u životu u posljednjem desetljeću. Ipak, mislim da kad zaista naučite voljeti sebe, ljudi koji vas osuđuju i ružne riječi postanu nebitne. Ova pjesma govori o traženju i zauzimanju za sebe pred bilo kakvim iskušenjima” – poručio je pjevač benda Dan Reynolds.

Bendov prošli album “Evolve” proveo je čak 55 tjedana na Billboard 200 ljestvici najboljih albuma, a trenutno se nalazi na 17. mjestu. Spotify bilježi kako se na mjesečnoj bazi album presluša 36 milijuna puta. Uz sve to traje i velika svjetska turneja promocije istog albuma. Osim velikog broja datuma u SAD-u, bend će posjetiti i Europu. Nastupi ih očekuju u Belgiji, Francuskoj, Švicarskoj, Nizozemskoj, Rusiji, Turskoj i Španjolskoj.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno