21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Imelda May predstavlja treći singl s novog albuma

Više od autora

- vl promo-


Imelda May (Should've Been You, treći singl) [St]

Predstavlja potpuno novi singl, naziva ‘Should’ve Been You’, koji će se naći na iščekivanom studijskom izdanju ‘Life.Love.Flesh.Blood’. Tekst nove pjesme Imelda je pisala sama, dok se produkcijom pozabavio T-Bone Burnett, legendarni producent odgovoran za čitavo studijsko izdanje.

Novi album u Hrvatskoj očekujemo 7. travnja, a inspiriran je teškim situacijama u kojima se Imelda našla posljednjih godina. Nakon što je 2012. godine prvi put rodila, 2015. godine raspao se njen 18 godina dug brak. Naslovi pjesama poput već objavljenih ‘Call Me’, ‘Black Tears’ te nove ‘Should’ve Been You’ govore sami za sebe, a Imelda navodi kako ne zna otkud će skupiti snage da pjeva pjesme, budući da jedva može o njima i pričati. ‘Sve je unutra: rođenje, sex, ljubav, razvod i smrt. To je priča mog života’ kaže Imelda May.

Studijsko izdanje snimano je u Los Angelesu, gdje je gitaru svirao Marc Ribot, bubnjeve Jay Bellerose, a bass Zach Dawes. Album donosi 11 pjesama u standardnom izdanju, odnosno 15 u deluxe izdanju, a sve pjesme snimljene su u 7 dana. Iščekivano izdanje bilježi gostovanja Jeffa Becka te maestra Joolsa Hollanda.
Popis pjesama: Call Me / Black Tears [ft. Jeff Beck] / Should’ve Been You / Sixth Sense / Human / How Bad Can A Good Girl Be / Bad Habit / Levitate / When It’s My Time [ft. Jools Holland] / Leave Me Lonely / The Girl I Used To Be

IMELDA MAY: SHOULD’VE BEEN YOU [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno