Foto: Dallas press
U četvrtak 11. lipnja, od 20:00 sati Radio 808 i portal Ravno do dna organiziraju Indie Balkan online koncertnu večer tijekom koje će nastupiti Iz@ Medošević, Rebel Star, Billie JoanOnaj Dječak i Masa Mor.
“Izet Medošević je riječki glazbeni autor, alter pjesnik i punk filozof. Na prijelazu epohe jedna od najosebujnih pojava riječke rock scene. Prije četiri godine objavio je svoj solo prvijenac “Granulo je sunce” (Dallas Records) koji je bio markantan spoj punk rock filozofije unutar kantautorskih lo-fi gabarita i potentne “u lice” snage stihova. Bio je to rock and roll na jedan drukčiji način.
… Novi album Izeta i njegove ritam sekcije Borgie “Opera u Sydneyu” (Dallas Records), nudi onu upravo dimenziju zbog koje se rock voli, a to je niz rješenja koji su čujno nastali kao produkt dugih usviravanja i angažirane “svi kao jedan” filozofije koja donosi živost i energiju, a ne uštogljenu i zaleđenu zvučnu sliku koja je indiferentna prema ušima slušatelja.
… Iz@ Medošević & Borgie kao da poručuju da se rock ne treba toliko promišljati, koliko ga se treba svirati.” – Ravno do dna.