U petak 29. studenog u caffe baru Nostaligija (Ante Stračevića 4, Vinkovci) će po prvi put svoj koncert održati alternativ pop rock acoustic duo Indija Band. Početak koncerta je predviđen za 21:00 sat a ulaz je besplatan. Samo dan poslije, po drugi put će nastupiti i u caffe baru Charlie (Gundulićeva 2, Vinkovci).
Prije nešto više od godinu dana oformljen je Indija Band u sastavu Toni Tominac i Luka Katić koji su u početku svirali obrade Ekatarine Velike, Urbana, Gibonnija… no odmah su dali do znanja kako s tim neće stati. Za dugoročni cilj su postavljene pjesme autorske prirode.
Indija Band | Foto: Dalibor Bauernfrajnd
Toni Tominac je Vinkovčanin s trenutnim boravištem u Osijeku budući da ondje studira medicinu. Bavi se glazbom dugi niz godina i može se reći da je veliki talent dok je zanat ispekao na gitarama svih vrsta! Od nedavno je počeo koristiti i looper čime je efektno upotponio zvučnu sliku dueta.
Drugi član je Luka Katić iz Ivankova koji je također trenutno u Osijeku gdje studira prehrambeno-tehnološko fakultet. Bavi se glazbom dugi niz godina a već u srednjoj školi upoznaje Stjepana Schweizera i Tonija. Za vrijeme studiranja pjeva u bendu Metronom koji se održao do prije godinu dana.