6 C
Vinkovci
Utorak, 28. studenoga 2023.

Instant edukacija i druženje uz čaj

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U Vukovaru je uspješno održana 26. po redu instant radionica uz čaj i modeliranje uspješnih pod nazivom Use the time for Tea. Radionica je održana ploveći na Waterbus Bajaderi, a tema je bila EQ u poslu. Uz inspirativne goste, iz građevinskog sektora, vinske proizvodnje, aromaterapije, zdrave prehrane i izrade programskih aplikacija, sudionici su iz prve ruke mogli čuti koje emocije su ih vodile na putu do uspjeha, a uvod u druženje i temu radionice odradila je voditeljica i autorica koncepta Mara Majstorović.

Sponzor instant radionica, Natalija Zastavnik Crnički i njezin ženski tim iz Salonize-a, podijelile su svoja iskustva i otkrile kako im EQ pomaže u odnosima i u odvajanju privatnog od poslovnog. Ključ je u izražavanju emocija, tako da u različitim stanjima otvoreno o tome porazgovaraju i kroz razgovor popravljaju raspoloženja.

Direktor tvrtke Eurco, Hrvoje Merki, podijelio je svoja iskustva u poslovnom okruženju Sirije gdje je jedan period svog života i radio i morao se susretati s različitim narodima, kulturama kao i različitim ekspresijama emocija i gledanjima na njih.. Po njemu je ključ razvoja EQ u edukaciji i cjeloživotnom učenju.


Monika Živković je otvorenim izlaganjem otkrila tajnu svog uspjeha jer kao majka i supruga, uz javnu ustanovu u kojoj radi uspješno vodi obiteljski biznis u Iloku. Ključ je pronašla u odricanju i dobroj organizaciji, ali i umijeću slušanja i zadovoljstvu poslovima koje obavlja.

Koju prirodnu ljekarnu koristiti i kako nas mirisi eteričnih ulja mogu podići iz raspoloženja dekoncentracije pojasnila je certificirana aromaterapeutkinja Jasminka Šarić, a Anita Freimann kroz vlastita iskustva govorila je o tome kako hrana utječe na naše emocije i na razinu energije u tijelu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno