21 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. rujna 2022.

Irena Žilić će nas zagrijati za nastup Skye i Rossa iz Morcheebe

Više od autora

- vl promo-m_irena-zilic_prije-skye-i-rossa_ST

Mlada zagrebačka kantautorica Irena Žilić nastupit će prije koncerta Skye i Rossa iz Morcheebe, u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 26. studenog 2016.

Posljednjih nekoliko mjeseci Irena priprema novi materijal, a upravo objavljena ‘The Moon’ je prva od pjesama s drugog albuma koji bi trebao izaći iduće godine.

Za razliku od prvijenca ‘Travelling’, novi album nosi nešto drugačiju atmosferu i priču. Album snima i producira Mark Mrakovčić, ali aranžiranje je rađeno u samom studiju, tijekom snimanja, što je omogućilo dosta drugačiji pristup produkciji. ‘Vjerujem da se to posebno čuje na ‘The Moon’ koja je, baš iz razloga što ima određeni pomak od prijašnjeg materijala, izabrana kao prva tj. ‘izlazna’ pjesma za novi album’, rekla je Irena.

Irena Žilić glazbom se počela baviti prije desetak godina svirajući gitaru, ali tek je u posljednjih nekoliko godina počela objavljivati vlastiti materijal. Oduševila je publiku i struku EP-em ‘Days of Innocence’ te albumom ‘Travelling’, kao i svojim ekspresivnim vokalom.

Nastupala je diljem Hrvatske i regije, no među upečatljivijim koncertima su svakako rasprodani koncerti u KD Vatroslav Lisinski i Tvornici Kulture, te nastup na Waves Vienna festivalu. Nakon izlaska novog albuma u planu su koncerti u Hrvatskoj i regiji, uz pokoji europski datum.

Skye, pjevačica, i Ross, polovica producentskog dvojca grupe Morcheeba, nastupit će kao glavne zvijezde večeri u Tvornici kulture. Bit će to prilika čuti klasike iz karijere sjajnog benda, kao i neke stvari s novog albuma ovog dvojca.

Ulaznice u pretprodaji iznose 130 kn, a na dan koncerta 150 kn.

IRENA ŽILIĆ: THE MOON [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno