18 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. srpnja 2022.

Išasegi potpisao stipendijski ugovor

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Mladi 20-godišnji Karlo Išasegi potpisao je stipendijski ugovor koji ga za Cibaliju veže do 30. lipnja 2022., no postoji mogućnost produžena suradnje do 30. lipnja 2023. godine.

Karlo je bio član Cibalije u omladinskom pogonu nakon čega je 2017. godine prešao u Osijek i tamo nastupao za juniore i drugu momčad Osijeka. Dok je bio igrač Osijeka igrao je na posudbi u Belišću i Hrvatskom Dragovoljcu da bi prošlo ljeto došao u Cibaliju i vrlo brzo zadobio povjerenje trenera Tomića na desnom beku. Ovo je dobar posao za Cibaliju jer je Karlo pokazao da može biti odlično rješenje za mladu momčad Nebeskoplavih. U jesenskoj polusezoni upisao je 17 nastupa za Cibaliju, a na desnom bočnom je pokazao prodornost i potrebnu čvrstoću te se nadamo da će i dalje kvalitetno nastaviti braniti boje vinkovačkog kluba.

Dodajmo još kako je Cibalia ovaj tjedan dobila vlastitu teretanu u prostorijama kluba koja će biti od velike koristi svima u klubu, pogotovo kada bude potrebno za rad na snazi i izdržljivosti. Iz kluba su se zahvalili svim donatorima i dobrim ljudima, a cijeli projekt odrađen je uz neizostavnog Gorana Krole.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno