Nastavak prvenstva donio je vinkovačkoj Aureliji najteže moguće gostovanje kod trenutno vodeće momčadi, MNK Brod 035. Doza opreza bila je prisutna na početku utakmice, obje momčadi bile su svjesne važnosti ove utakmice i teško se dolazilo do prilika za postizanje pogotka. Prve bolje šanse imao je Brod 035 u 6.i 9. minuti susreta, dok je Aurelia preko Pedića dobro uzvratila u 10. minuti, no kapetan na sinoćnjoj utakmici biva neprecizan.

Ključan trenutak dogodio se na isteku 14. minute prvog poluvremena kada su gosti u kratkom vremenskom razdoblju napravili 2 prekršaja što je omogućilo Brodu 035 udarac s 10 metara kojeg su i realizirali. Nisu se baš najbolje snašli u tim trenucima Šoštarevi igrači jer je 20-ak sekundi poslije na semaforu bilo 2:0 što je prisililo Aureliju da već u prvom poluvremenu uvede igrača golmana, no do završnog sučevog zvižduka u prvom poluvremenu rezultat se nije mijenjao. Na početku drugog dijela novi šok za Aureliju, domaćin je povisio svoju prednost na, sad već, velikih 3:0.

Pokušavali su gosti smanjiti prednost Broda 035 kako bi vratili rezultatsku neizvjesnost što im je uspjelo u 26. minuti kada je Blekić individualnom kvalitetom smanjio na 3:1, no nada u mogućnost preokreta nije dugo trajala, svega 20 sekundi, i domaćin ponovno olako dolazi do gola, a konačnih 4:2 postavio je povratnik nakon ozljede Duje Dragun na isteku 39. minute. MNK Brod 035 je ovom pobjedom učvrstio prvo mjesto i pokazao zašto su bili nekadašnji prvoligaši, a prednost na tablici pred Aurelijom sada iznosi 4 boda, a moj subjektivni dojam je taj da je na današnjoj utakmici presudilo iskustvo.