- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Općinsko vijeće Općine Jarmina donijelo je Odluku o isplati božićnice korisnicima zajamčene minimalne naknade u CZSS-u i umirovljenicima s područja općine Jarmina.

Kako ističu iz ove općine, rok za podnošenje Zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu produžuje se do ponedjeljka 16. prosinca 2019. godine. Nakon navedenog datuma Zahtjevi se više neće moći predavati.

“Svi umirovljenici, koji ispunjavaju uvijete iz Odluke, trebaju podnijeti Zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Jarmina najkasnije do 16. prosinca 2019. godine. Nakon navedenog datuma zahtjevi se neće zaprimati. Zahtjev možete dobiti u prostorijama Općine ili preuzeti na službenim stranicama. Zahtjevu je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice, potvrdu o visini mirovine, presliku zadnjeg odreska mirovine ili izvatka iz banke ili Potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o mirovini, te broj računa na koji će se izvršiti isplata božićnice”, stoji na stranicama Općine Jarmina.