21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Ispod kože je novi singl Borisa Štoka i prvi za Aquarius Records

Više od autora

- vl promo-


Fenomenalan i osebujan riječki pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok predstavlja svoj novi singl i videospot ‘Ispod kože’. Singl ‘Ispod kože’ je snimio poznati riječki producent Matej Zec, a pjesma je nastala u suradnji Darka Terlevića iz grupe Morso i Borisa Štoka, koji su zajedno napisali glazbu, dok je tekst djelo Borisa Štoka.

‘Pjesma je puna energije i ritma. Aranžmanom i produkcijom htio sam da malo koketira sa  zvukom 80-ih , da bude na tragu  bendovima Moloko, Chromeo i slično. Melodija i tekst se lijepo nadopunjavaju  s ekspresijom vokala.’ – kaže Boris.

Scenarij i režiju videospota potpisuje Vanja Tataj, a snimatelj je Sanjin Stanić. Posebnost je što u spotu gostuju profesionalni plesači baleta.

Iako je mlad, Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu ‘Ljubav’ s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi. Singlom i videospotom ‘Ispod kože’ najavljuje novi EP, koji će biti objavljen u rujnu.

BORIS ŠTOK: ISPOD KOŽE [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno