Foto: Andrija Radojević
U posljednjem vikendu prije uvođenja mjera izolacije koje su još uvijek na snazi, Ivan Jegdić je održao svoj prvi beogradski koncert, a kao presjek dosadašnjeg rada. Početak Ivanove karijere obilježio je singl “Bolji čovek”, kao i formiranje ekipe sa kojom su počele i koncertne aktivnosti. Ovaj live video zapis je nastao kao spoj ta dva elementa.
Postavu sa kojom Ivan Jegdić nastupa na koncertima čine Marko Arizanović i Stefan Aćimović iz benda Dram te Matija Pešić i Sava Tomić iz benda Keni nije mrtav. Ivan je u kolaboraciji sa ovim glazbenicima, svojim pjesmama udahnuo nove zanimljive aranžmane, koje su ljudi mogli čuti na zajedničkoj truneji ovih izvođača širom regije. Turneja je trebala obuhvatiti i nastupe do kraja travnja u Mostaru, Sarajevu, Osijeku, Đakovu, Kragujevcu i Subotici ali je prekinuta 6. ožujka, kada je i nastao live snimak pjesme “Bolji čovek”.
Ivan Jegić je ekskluzivac izdavačke kuće Mascom records. Rođen je u Beogradu i pripada grupi novih autora koji su svojim singlovima i nastupima zavrijedili simpatije publike. Na samom početku karijere broji milijunske streamove svojih singlova. U nadolazećem razdoblju, Ivan će nastaviti raditi na objavljivanju novog materijala, dok će koncertne aktivnosti morati sačekati još neko vrijeme.