Iako je ljeto sa svojim visokim temperaturama u punom jeku, u Stolno teniskom klubu Cibalia Vinkovci također se trenira i radi barem na sličnoj temperaturi. Seniorska ekipa započela je u Vinkovcima pripreme za sljedeću sezonu za Superligu koja počinje u u rujnu.

Iskristaliziran je sastav Vinkovčana za elitno natjecanje Hrvatskog stolnog tenisa. Tu su Davor Lončar kao kapiten ekipe, Tomislav Biber, Danijel Jelinek, Željko Županić i Ivan Zeljko.

Vinkovačkim ljubiteljima sporta, odnosno stolnog tenisa, prva četiri imena su poznata, pa bi nekoliko riječi posvetili vinkovačkom pojačanju Ivanu Zeljku. Zagrepčanin sa zadarskom adresom, iz stolnoteniske obitelji, čiji je brat Filip aktualni seniorski reprezentativac, odlučio se u sljedećoj sezoni pomoći vinkovčanima u njihovom superligaškom debiju.

Ivan je bivši kadetski i juniorski reprezentativac Hrvatske, a kao kadet bio je ekipni viceprvak Europe, ekipni kadetski i juniorski prvak, višestruki osvajač medalja na prvenstvima Hrvatske. Osim u mlađim kategorijama imao je uspjeha i kao senior, te je od studenog 2017. godine do kraja travnja 2018. godine bio prvoplasirani na seniorskoj rang listi Hrvatske.

Riječ je o velikom pojačanju za vinkovačku momčad, i o igraču u čijim će igrama gledatelji zasigurno uživati, a najmlađi članovi Cibalije učiti. Brzo će rujan i početak lige, samo da pandemijska situacija bude povoljna i evo prvorazrednog stolnog tenisa u Vinkovcima.