14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Ivankovčanka Lucija Damjanović Miss Vukovarsko-srijemske županije

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U Hrvatskom domu u Vukovaru održan je Izbor za Miss Vukovarsko-srijemske županije za Miss Hrvatske 2018. U izboru za odlazak na državno natjecanje bilo je devet djevojaka: Gordana Macuri, Marija Grizelj, Lucija Damjanović, Tena Aleksić, Nikolina Benačić, Tena Šaravanja, Manuela Mađaroš, Marija Cindrić i Josipa Basarić.

Po ocjenama stručne ocjenjivačke komisije za drugu pratilju proglašena je Tena Šaravanja iz Vinkovaca, prvom pratiljom proglašena je Gorana Macura iz Vukovara, a titulu Miss Vukovarsko-srijemske županije za 2018. godinu ponijela je Lucija Damjanović iz Ivankova. Sve tri nagrađene djevojke su članice Udruženja manekena Loreena Vinkovci.

“Ovo je velika čast i iznenađenje. Dat ću sve od sebe na izboru za Miss Hrvatske kako bi opravdala ovaj izbor i našu županiju predstavila u najboljem svjetlu”, rekla je Lucija Damjanović, koja će krajem kolovoza na velikoj završnici izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta 2018. godine predstavljati Vukovarsko-srijemsku županiju.

Lucija ima 24 godine. Prvostupnica je javne uprave i studentica pravnog fakulteta. Pohađa glazbenu školu smjer klavir i solo pjevanje. Aktivno priča engleski, njemački usavršava, a planira učiti i talijanski jezik. Volontira u rehabilitacijskom centru Mala Terezija u Vinkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno