Subotnji meč s Donatom iz Zadra odgođen je zbog izolacije gostujućeg igrača, a nedjeljni susret sa Zagrepčanima otišao je na gostujuću stranu. Sva tri meča završila su istim rezultatom 3:0, a pobjedu Zagrebu donijeli su Ivor Ban, Domagoj Maglić i Lovro Zovko. Rezultatski najveću neizvjesnost donio je treći meč Zovka i Bibera, no više od toga Vinkovčani nisu mogli. „Na prvu rezultat 3:0 izgleda kao da smo lagano došli do pobjede, no setovi i cijeli meč bili su jako zanimljivi. Nije to baš bilo tako lagano, imali smo kontrolu meča, ali morali smo se dobro pomučiti da ostvarimo konačnu pobjedu”, rekao nam je u razgovoru nakon meča izbornik muške seniorske vrste i trener GSTK Zagreb Neven Karković dodavši kako vinkovački sastav ima potrebnu kvalitetu za ostanak u najelitnijem rangu hrvatskog stolnog tenisa. Ivan Zeljko igrač je izbornikove škole stolnog tenisa, međutim kako je velika konkurencija u zagrebačkom klubu, priliku je morao potražiti, kao i mnogi igrači, u nekom drugom klubu.

„Zeljkova kvaliteta i kvaliteta Davora Lončara, koji je izdanak vinkovačke škole stolnog tenisa, je na odličnoj razini. Isto tako na trici je Biber, vrlo neugodan igrač što su mi potvrdili igrači drugih ekipa, igra vrlo inteligentno. Sve u svemu, jedna zanimljiva ekipa i siguran sam kako će osigurati ostanak u ligi”, poručio je Neven Karković istaknuvši kako je kvaliteta naše lige neusporediva s onom zapadnih liga gdje je u opticaju puno više novca, no uspoređivati se možemo s ligama u našem okruženju i tu kotiramo jako dobro.

Hrvatska reprezentacija ne mora brinuti za budućnost sljedećih 7,8 godina, tu su mladi dečki (Pucar, Zeljko, Čipin i Kojić) na čelu s kapetanom Andrejom Gaćinom, a kroz nekoliko godina na vrata reprezentacije pokucat će i mlađi dečki poput Bana i ostalih. Na kraju razgovora izbornik Kraković nije mogao ne spomenuti gostoprimstvo i dobru organizaciju u vinkovačkom klubu naglasivši kako klub ima i „dušu i srce”, a njegovi članovi dišu kao jedan.

„U kratkom vremenu podigli su klub na zavidnu razinu. Vidi se da je puno rada uključeno u rad kluba i to funkcionira jako dobro, kod njih nije stolni tenis samo prebacivanje loptice, nego i ono prije i poslije toga”, dodao je za kraj izbornik Neven Karković.