Nakon dobroprihvaćenog singla Disappear , izdan je istoimeni album banda Thee Melomen koji možete poslušati na Bandcampu diskografske kuće Martin’s Garage Records.  

Album jes nimljen u Zagrebu tijekom ožujka  i travnja mjeseca 2018. godine, u studiju Pod.room studio  u produkciji Dražena Gavrilovića. Pavle Miholjević napravio je  mastering pjesama za album na vinilu.

Na albumu senalazi 12 autorskih pjesama uključivši i izdani singl, koje su u zadnje dvije godine skladali ti melomani (od grč. pasionirani ljubitelji melosa i muzike) saželjom da stvore nešto novo u svijetu podzemne rokenrol glazbe na ovim prostorima.

Thee Melomen: Disappear, 2018. | Photo: Josip Bolonić | Art design: Darko Kujundžić

Album je snimljen u sastavu: Vedran Cesarec – glavni vokal, gitara i 12 žičana gitara, Vedran Majstorović – bubnjevi i prateći vokal, Mislav Kurspahić – bas gitara, prateći vokal i glavni vokal na dvije pjesme, a na albumu su gostovali: Ivica Babić – solo gitara, Tomislav Žalac – usna harmonika i Zvonka Obajdin – električne klavijature.

Uskoro ćetemoći poslušati album i na vinilu, kojeg će Martin’s Garage Records  izdati početkom trećeg mjeseca 2019. godine,kada započinje sezona koncerata za promociju albuma i ploče.

Art dizajn omotaalbuma napravio je Darko Kujundžić, a fotografije Josip Bolonić (Subsite.hr).

Stay tuned.