U sklopu redovitih aktivnosti župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić sa suradnicima posjetio je danas općinu Jarmina gdje se upoznao s njihovim radom, projektima, ali i problemima s kojima se susreću.

Načelnik Draganić upoznao je župana Galića s projektima koji su u tijeku, ali i s onima koji se planiraju.

“Najznačajniji projekt koji trenutno provodimo je izgradnja Dječjeg vrtića čija je vrijednost 7 milijuna kuna i gdje ćemo moći smjestiti svu djecu iz Jarmine, jer do sada nismo imali vrtić. Izgradnja vrtića je već krenula, a danas smo potpisali i ugovor s tvrtkom Cestorad vrijedan 1 milijun i 180 tisuća kuna o nastavku izgradnje ceste u ulici Ivana Zajca.”, rekao je Draganić te istaknuo kako je jedan od najvećih prioriteta za buduće razdoblje za poljoprivrednike, odnosno voćare Jarmine izgradnja hladnjače.

Ovom prigodom načelnik Draganić najavio je kako će Općina Jarmina uskoro krenuti i u izgradnju Doma za starije i nemoćne osobe.

Župan Galić je pohvalio njihov rad na projektima te naveo kako će Vukovarsko-srijemska županija nastaviti pomagati u realizaciji projekata. Uz župana Galića i njegove suradnike sastanku su nazočili i saborski zastupnici Dražen Milinković, ujedno i predsjednik Županijske skupštine i Stevo Culej.

U sklopu radne posjete Općini Jarmina župan i suradnici u pratnji domaćina obišli su i gradilište Dječjeg vrtića.