2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Izgubljeni u verziji Let 3, mariachi benda El Combo i T.B.F.-a

Više od autora

- vl promo-Jedan od najomiljenih hrvatskih rock singlova svih vremena Izgubljeni legendarnih riječkih rockera Leta 3, povodom Antivalentinova 3, dobio je svoje novo ruho. Uz zvuke mariachi banda El Combo i rap T.B.F.-a, ‘Izgubljeni’ su uz rockersku žestinu, dobili melodiju Meksika te intrigantne stihove The Beat Fleeta. Ideja o suradnji došla je nakon nastupa u A-strani, glazbenoj emisiji Hrvatske radiotelevizijegdje su zajedno nastupila dva banda. Iz osjećaja dobre zajedničke energije, Riječani i Splićani su odlučili krenuti u glazbeni projekt i snimiti nove ‘Izgubljene’.

Tko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu glazbenici, nazivnik za sve one koji se ne osjećaju kao dio današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svjetovima i pokušavaju ih stvarati baveći se umjetnošću.

‘Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze ‘Izgubljeni’, tako smo se mi našli.’ , kaže Saša Antić iz T.B.F.-a.

Novom glazbenom suradnjom jako je zadovoljan i njezin glavni krivac Damir Martinović Mrle koji za kolege ima samo riječi hvale. ‘T.B.F. je meni najbolji hrvatski band tako da smo se odmah odlučili surađivati s njima. Melodije Meksika tu su kako bi Antivalentinovo 3 zvučalo malo drugačije od dosadašnjih izdanja, Meksiko je veselje, veseljem krećemo u nove izazove.’, otkriva  Mrle.

Uz Tišu, novi stari ‘Izgubljeni’ naći će se na novom EP-ju Leta 3. Jedinstvenu priliku da čuje novi singl publika će imati na  velikom rock spektaklu Antivalentinovo 3. Riječ je o festivalu  koji je s pravom dobio epitet najvažnije rock fešte godine, simbolom jednodnevnog glazbenog događanja za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova i manifestacija za koju se traži ulaznica više.

Ne propustite priliku uživati u novim hitovima najvećih hrvatskih glazbenika i pozitivnoj, zaraznoj energiji Antivalentinova te osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Cijena ulaznica je 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu! Možete ih kupiti kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (Eventim), u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu te u riječkom Dallas Music Shopu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno