24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Izlagači, predstavite svoje proizvode na 59. Vinkovačkim jesenima

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Organizacijski odbor Vinkovačkih jeseni objavio je Oglas za prijavu i sudjelovanje na javnom usmenom natječaju povodom organizacije manifestacije „59. Vinkovačkih jeseni“.

Predmet natječaja je podzakup montažnih drvenih kućica, zakup štandova, zakup Bircuza te zakup javnih površina za postavljanje drvene kućice i pokretnih ugostiteljskih objekata, u svrhu obavljanja ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine.

Riječ je o četiri zone u kojima će biti smješteni objekti – dio Duge ulice, Prolaz Crvenog križa i Trg Vinkovačkih jeseni odnosno Slavonski sokak. Cijena zakupnine kreira se u odnosu na veličinu objekta i zonu u kojoj se nalazi, u rasponu od 500 do 1.750 eura te 2.500 za Bircuz.

Na natječaj se mogu javiti svi oni koji imaju registriranu djelatnost i nemaju nepodmirena dugovanja prema Gradu Vinkovcima.

Prijava je moguće podnijeti do 26. lipnja do 10 sati, a javni usmeni natječaj provest će se javnim usmenim nadmetanjem ponuditelja 27. lipnja s početkom u 13 sati, u Velikoj vijećnici Grada Vinkovaca.

Više detalja pronađite ovdje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno