U petak 29. studenog 2019. izlazi peti album sastava Dežurni krivci, imena “Narobe svet”. Osam pjesama će biti objavljeno na vinilu za izdavačku kuću God Bless This Mess records dok će se na digitalnim platformama naći produžena verzija albuma s čak 11 pjesama. Album je producirao austrijski producent Hannes Jaeckl koji je već sarađivao sa bendom i na prethodna dva albuma “Fakti” i “Strup”. Za dizajn omota je pobrinuo umjetnik i slikar Gregor Purgaj.
Dežurni krivci | Credit: God Bless This Mess
Promotivni koncerti povodom izlaska novog albuma bit će 29. studenog u klubu klubu JAMA v Svetem Juriju ob Ščavnici te 7. prosinca u dvorani Komuna u ljubljanskom centru za kulturu Kina Šiška. Tijekom narednog tjedna, u spomenutom klubu Jama, zbit će se i pretpremijera albuma za učenike lokalne osnovne škole, za koje će Dežurni krivci odsvirati dva koncerta.
Izlazak albuma prati i novi videospot koji će biti objavljen nekoliko dana poslije promocije albuma. Redatelj video spota za pjesmu “Rojeni brez imena” je fiilmski producent i glazbenik Vasja Rovšnik-Ruš.