18 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

Izvanredna ekipa udahnula je život megapopularnim superjunacima LEGO filma 2

Više od autora

- vl promo-
Dugo iščekivani nastavak hvaljenog svjetskog hita, LEGO film 2 okupio je do sada neviđenu zvjezdanu ekipu koja je posudila glasove superjunacima popularnog LEGO svijeta.

Svoje su glasove likovima iz popularnog serijala posudili: Luka Petrušić kao Emmet,Dajana Čuljak  kao Lucy, Alen Liverić kao LEGO Batman, Mila Elegović kao Ultramaca, Ervin Baučić kao Metalobradi i Bojan Navojec kao Rex Pancirko.

Po prvi puta su im se u sinkronizaciji nekog filma pridružili i naš proslavljeni nogometaš i bivši kapetan reprezentacije – Darijo Srna kao Aquaman, najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković kao Wonder Woman, modni znalac i analitičar Nenad Korkut kao zlikovac Balthazar te legendarni glazbenik Drago Diklić kao Lex Luthor.

Fenomenalna ekipa vrhunskih profesionalaca svojim je glasovima udahnula život i karakter zabavnim likovima, a kako im je bilo na snimanju pogledajte u videu.

Uz njih se u filmu pojavljuju i naši poznati YouTuberi i Influenceri: Bloodmaster, Marko Vuletić i Andrea Fabric. Zajedno sa ostalim junacima odvest će gledatelje na jedinstveno svemirsko putovanje i svjetove koje dosad nisu vidjeli, a koji leže iza misterioznih vrata Stairgate.

Prošlo je pet godina otkad je sve dobro završilo i stanovnici Bricksburga sad su suočeni s novom prijetnjom: LEGO DUPLO napadačima iz svemira, koji sve razaraju brže nego što se može ponovno sagraditi. U pokušaju da pobijede napadače i vrate spokoj u LEGO svijet, Emmet, Lucy, Batman i njihovi prijatelji posjetit će daleke i neistražene svjetove i galaksiju punu fantastičnih planeta, čudnih likova i pamtljivih novih pjesama. Njihova hrabrost, kreativnost i vještine gradnje bit će testirane, a oni će saznati koliko su uistinu specijalni.

Željno iščekivana animirana avantura LEGO FILM 2, u kina diljem hrvatske dolazi u distribuciji Blitza od 21. veljače u IMAX, 4DX i RealD 3D i 2D formatima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno