11 C
Vinkovci
Srijeda, 28. veljače 2024.

Jabaderin novi spot za prvi rođendan El Recordsa

Više od autora

- vl promo-

Godinu dana postojanja izdavačke kuće za mlade autore i bendove El Records, simbolično obilježava bend s kojim je sve počelo – Jabadera.  Izbacili su video spot za pjesmu “Radim najbolje što znam” što je sada službeno i drugi singl s njihovog EP-a “Najbolje što znam” s kojim se cijela ova zanimljiva priča i zakotrljala.

Novim spotom Jabadera zaokružuje godinu dana intenzivne promocije svog debitantskog materijala i okreće se snimanju novih pjesama. A zašto su odabrali pjesmu “Radim najbolje što znam” objasnili su sami:

“Primijetili smo da publika na koncertima najbolje reagira na nju. Možda to podsvjesno ima veze s činjenicom da ta pjesma ima najveći potencijal da svakome znači nešto posebno i da ju svatko može interpretirati na svoj način, jer svatko nekad radi najbolje što zna. Spot je snimljen upravo tako da prikazuje različita značenja fraze radim najbolje što znam i kako svakom pojedincu to znači nešto drugo.”


El Records, kao platforma za okupljanje mladih kreativaca, u godinu je dana objavio čak 28 pjesama petero različitih izvođača, bookirao desetke nastupa te izbacio pet epizoda vlastitog podcasta Žica. Riječ je o desetak volontera koji neumorno rade da glazbeni autori od 15 do 25 godina dobiju vidljivost i priliku da predstave svoju glazbu.

Uz poruku koja promiče trud, rad i ustrajnost, ovaj spot ujedno je i sjajan ulazak u novu koncertnu sezonu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno