25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Jakov Šikić novi stari predsjednik Karate kluba Vinkovci

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U prostoru Tehnološkog parka u Vinkovcima jučer je održana Redovna izvještajna i izborna skupština Karate kluba “Vinkovci”.
Skupštinu je otvorio predsjednik Jakov Šikić koji je u pozdravnoj riječi zahvalio svima koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnom radu kluba: članovima, posebno natjecateljima, sponzorima i onima koji su bili aktivni u tijelima kluba u proteklom mandatu.
U radnom dijelu usvojeni su izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. godinu. Bila je to, istaknuto je, godina puna izazova, posebno zbog pandemije koronavirusa. Unatoč tome, Karate klub “Vinkovci” bio je aktivan i postigao najbolje rezultate do sada kada je riječ o državnim odličjima u jednoj godini, a osvojene su 4 medalje.
Usvojeni su i plan aktivnosti i financijski plan za 2022. godinu. U planu su brojna natjecanja, polaganja za učenička i majstorska zvanja te ostale aktivnosti kluba. Izraženo je zadovoljstvo što Grad Vinkovci, ZSUGV te Vukovarsko-srijemska županija prepoznaju kvalitetne programe koji se provode, a posebno što je to rezultiralo potporom u proračunu koji je porastao za 47,9 % u odnosu na početak prošlog mandata Uprave kluba od 2018. godine.
Jednoglasno je usvojen i prijedlog novog Statuta kluba usklađenog sa zakonskim propisima, kao i nova tijela kluba.
Za predsjednika izabran je Jakov Šikić, za dopredsjednicu Pamela Joskić, a za tajnika Josip Županić. Predsjedništvo čine: Jakov Šikić, Pamela Joskić, Josip Županić, Mladen Ivezići Ivana Slaviček. U Stegovnu komisiju ušli su: Sani Gilja, Mladen Sosić i Marko Ripić. Likvidator je Josip Županić.
Klub poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19,30 do 21 sat.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno