13 C
Vinkovci
Petak, 19. travnja 2024.

James Night osvaja nove prostore Dolby Atmos verzijom Cruelle

Više od autora

- vl promo-

Vinkovčanin Leonardo Šajin, svima poznatiji kao James Night, nakon eksplozivnog nastupa na Dori 2024. svoje obožavatelje Dolby časti Atmos verzijom svog popularnog singla “Cruella”.

Izuzetno marljivi glazbenik, dirnut podrškom hrvatske, ali i europske publike, odlučio je postojeće i novostečene obožavatelje obradovati prostornom verzijom svog trećeg singla izdanim pod diskografskom kućom Dancing Bear. „Smatram da je bitno pratiti nove tehnologije glazbe jer su to sve alati kojima kao glazbenik mogu svima približiti umjetnost koju stvaram i dostaviti na drugačije načine. Spatial audio, iako jos uvijek u početcima, mislim da je oblik budućnosti u kojemu konzumiramo glazbu tako da ju stavljamo u prostor oko sebe i postajemo centralni dio svih zvukova u prostoru. Jedna od mojih najdražih pjesama i moj zadnji singl prošle godine “Cruella”, sada, ponosno kažem, napokon dobiva i svoju prostornu verziju za sve audiofile“, rekao je James o novom Dolby Atmos singlu.

Stoji iza tekst pjesma, a uz producenta Nabila Charfija potpisuje i glazbu. Za aranžman su zaslužni James Night, Nabil Charfi i inženjer Romuald Klemm koji je zajedno s Jamesom i Peteom Spruceom također radio na pjesmi “Nebo Plače”. Ponosni s uspjehom svog zajedničkog rada i truda, James i njegov tim odlučili su slušatelje počastiti i s Dolby Atmos verzijom singla “Cruella”.


To je ništa drugo no zaštitno lice povratka kreativnosti, uz malu dozu bezobrazluka samo zato što zna da je promjena potrebna. Smatram kako najgore stanje može biti ono komforno jer tada nastaje masa bezličja, a prag za dobrim se smanjuje. Ovo je fantazija te moj doprinos povratku kreativnosti”, izjavio je ovaj talentirani Vinkovčanin.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno