18 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Jan Kinčl & Regis Kattie album In Plain Sight dali u prednarudžbu

Više od autora

- vl promo-Hrvatsko-francuski deep house/jazz duo Jan Kinčl & Regis Kattie izdaju prvijenac ‘In Plain Sight’ 29. svibnja, a odnedavno je dostupan za preorder po promotivnoj cijeni. Osim što će se tog datuma vinilno izdanje pojaviti na policama, istog dana će se održati ekskluzivni launch i stream u dućanu ploča PDV.

‘In Plain Sight’ je produkt glazbenika koji dolaze iz dva potpuno različita glazbena svijeta, pa poprima utjecaje od housea, jazza, acida i Detroit techna sve do klasične glazbe. Krajnji proizvod je svakako bliži mekšoj strani house glazbe, naročito deep houseu 90-tih godina. Na albumu gostuju basist Luka Veselinović i bubnjar Mirsad Dalipi. Mix je napravio Igor Fabris, a za dizajn je zadužena Negra Nigoević.

Album podržavaju velika imena elektroničke glazbe: Laurent GarnierVolvocAlex Barck (Jazzanova)Claude YoungRainer TruebyDJ NobuTony Humphries, Marcel VogelKai AlcéLefto i mnogi drugi.

Posebna nam je čast pozvati vas na eksluzivno predstavljanje, te puštanje u prodaju albuma prvijenca Jana Kinčla i Regisa Kattiea ‘In Plain Sight’, na vinilu, i u izdanju PDV-a.

Druženje počinje video prijenosom uživo, od 19-21h u dućanu ploča PDV, koji će uključivati DJ setove i intervjue sa Janom i Regisom. Video prijenos omogućuje Education TV putem MixmagAdria.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno