1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10. prosinca 2023.

Jarmina: Ugodno druženje u povodu Međunarodnog dana starijih osoba

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U organizaciji Općine Jarmina večeras je u Domu talijanskog prijateljstva u povodu Međunarodnog dana starijih osoba, 1. listopada, upriličena večer pod nazivom “Zlatne godine.

Jarminčanke i Jarminčani starije životne dobi pozvani su na ugodno druženje uz večeru i glazbu, a odazvali su se u velikom broju.

U ime Općine pozdravio ih je vijećnik Joža Mikulčić.

Kako već duže vrijeme nismo imali nekih posebnih događanja za starije sumještane Općina je odlučila u povodu Međunarodnog dana starijih osoba prirediti im ovo druženje, ovu zabavu, a želja nam je da to postane tradicija“, istaknuo je Joža Mikulčić koji je ovom prilikom najavio i skoro osnivanje udruge umirovljenika za općinu Jarmina.

Da je druženje kao što je večerašnje dobrodošlo vidjelo se po odličnom raspoloženju, a potvrdile su nam to i Jadranka Bartolin i Iva Ležaić.Ja sam “friška” umirovljenica. Radila sam do prošle godine i još uvijek se privikavam na umirovljenički život. Kada je došao poziv za ovu zabavu bilo mi je drago i ovo je stvarno lijepo, otići malo od kuće u društvo, podružiti se i zabaviti“, kazala je Jadranka Bartolin.

Za mene je ovo jedan lijep izlazak. Ovako nešto unese malo živosti u našu svakodnevicu i osjećamo se kao ljudi, osjećamo se da nismo zatvoreni u svoja četiri zida, pogotovo mi koji sami živimo, stvarno nam treba ovako nešto“,kazala je Iva Ležaić.

 

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno