14 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Javni poziv za pomoćnike u nastavi u vinkovačkim školama

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Još nekoliko dana ostalo je za prijavu na Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi u osnovnim školama grada Vinkovaca koji je objavio Upravni odjel za normativnu djelatnost i opće poslove Grada Vinkovaca u sklopu projekta „Osiguravanje pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u Vinkovcima II“ kroz Poziv „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III.“ u okviru Europskog socijalnog fonda i Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Po ovom Pozivu traže se 32 osobe koje će posao pomoćnika u nastavi (pružanje potpore učeniku/učenicima s teškoćama u razvoju tijekom odgojno-obrazovnog procesa u osnovnim školama u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba, u svakidašnjim nastavnim, izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima), obavljati u školama kojima je osnivač Grad Vinkovci.Rok za podnošenje prijava je 21. kolovoza 2018.

http://grad-vinkovci.hr/hr/objave/sluzbene-obavijesti/javni-poziv-za-prijavu-kandidata-za-izvrsavanje-poslova-pomocnika-u-nastavi-u-osnovnim-skolama-grada-vinkovaca

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno