Nova indie-pop senzacija JAWNY posjeduje zaigran i uvjerljiv pristup kreiranju šarmantne glazbe koja uvjerljivo spaja zvukove različitih žanrova, s naglaskom na upečatljiv groove. Američki kantautor već se predstavio singlovima “Honeypie” i “4Tounce”, a sve više pažnje privlači novom pjesmom “Anything You Want”. Riječ je o iznimno plesnoj ljubavnoj pjesmi kojom JAWNY potvrđuje talent za kreiranje zaraznih pop hitova. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru te na dostupnim digitalnim glazbenim servisima.
Ovaj glazbenik, koji je donedavno glazbu objavljivao kao Johhny Utah, ističe se i svojim vizualnim izričajem – njegov spot za pjesmu “Honeypie” do danas je skupio više od 8 milijuna pregleda i osigurao mu status jednog od afirmiranih novih imena u indie krugovima.
JAWNY, pravog imena Jacob Sullenger, glazbu je počeo kreirati već s 13 godina. Tada je u programu FruityLoops naučio raditi svoje prve beatove, zahvaljujući kojima je privukao počeo privlačiti pažnju među glazbenicima i drugim kantautorima. Ovaj samouki producent svoju glazbu opisuje kao spoj funk, soul i R&B žanrova, a u pjesme koje stvara redovito uklapa i dozu humora. Jacob autorski materijal stvara i snima u kućnom studiju, a čitav proces opisuje kao „kaotičan i nepredvidljiv“.