Foto: Močvara press
Jazz u Močvari predstavlja slovensku grupu OHOLO! koji će na Močvarnoj terasi nastupiti u četvrtak 2. srpnja s početkom u 20:00 sati. Cijena ulaza je 0 kn no mjesto morate ranije rezervirati.
OHOLO! (Slovenija)
Web: Bandcamp
Nastavlja se program “Jazz u Močvari” koji dovodim jedan od najzanimljivijih slovenskih jazz bendova! Stižu jedni jedini i neponovljivi – Oholo!, superband, koji sviračke podloge proizašle iz jazza, free jazza, free folka, jazzcorea i hardcorea spajaju u jedinstvenu improviziranu i apstraktnu, grooveom nošenu glazbu.
Sastavljen od poznatih aktera slovenske scene, Oholo! isporučuju zvuk “big banda” ploveći sigurno između zadanih tema i kreativnih i improviziranih ideja, svaki put nam donose nešto novo, jedinstveno i drugačije ispunjavajući nam sva čula! Vatrena energija na nastupima koja se pretače i na publiku je ono po čemu je ovaj jazz sastav poznat i ne sumnjamo da će zagrijati i rasplesati Močvarnu srpanjsku terasu!
Oholo! su: Vid Drašler – bubnjevi, udaraljke, Jošt Drašler – kontrabas, Tomaž Grom – kontrabas, Andrej Boštjančič – Ruda – električna gitara, Marko Jenič – violina, Andrej Fon – tenor saksofon i Jure Boršič – alt saksofon.