2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Je Veux: Nagrađivani album “I Glow” na vinilu i najava koncerta u Vintage Industrial Baru

Više od autora

- vl promo-Foto: Vladimira Spindler

Nagrađivani album “I Glow” koji potpisuje Je Veux krajem prošle godine je dobio i vinilno izdanje, a objavu prati i najava koncerta u zagrebačkom Vintage Industrial Baru koji će se održati 10. veljače ove godine.

Debitantski album, iza kojeg stoji Željka Veverec, objavljen je krajem pretprošle godine i svrstan među najbolja glazbena ostvarenja 2020. Nakon digitalnog i CD izdanja, “I Glow” je objavljen i na vinilu, a sve to u izdanju LAA.

Vinil je dostupan u Zagrebu u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dancing Bearu i Aquariusu, u Rijeci u Dallas Music Shopu, kao i online na njihovim web shopovima.

Vinilno izdanje dolazi godinu dana nakon što je album trijumfirao na nagradama Rock&OFF-a pokupivši onu za album godine, pjesmu godine, pop album i prasak godine, te osvojio Porina za najbolji album elektroničke glazbe. “I Glow” pozicionirao je Je Veux kao jednu od najzanimljivijih autorica na ovim područjima, a fantastične recenzije album prate od objave.

Devet pjesama progovara o prijateljskim i ljubavnim odnosima, odnosima prema strahovima i idolima, kao i prema samoj sebi. Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, koja se prihvatila i gitare, na albumu je i njezina iskušana ekipa – Toni Starešinić na klavijaturama, Đuro Dobranić za bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. Od glazbenih gostiju pridužili su joj se Matej Milošev na violončelu, Dean Melki na violini, Hrvoje Nikšić koji potpisuje efekte dok je za dodatnu elektroniku i efekte zaslužan Janko Novoselić.

Prilika za čuti kako zvuči jedno od najboljih novijih diskografskih ostvarenja je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 10. veljače.

Ulaznice za koncert su u prodaji i iznose 70 kn dok će na dan koncerta biti 80 kn.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno