14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Jedna su od najmlađih općina u županiji, a sada dobivaju i dječji vrtić

Više od autora

- vl promo-

Dio posljednjeg dana prije predizborne šutnje članovi V. izborne jedinice proveli su u Tordincima, u općini koja je po postotku zaposlenih u našoj županiji u samom vrhu. Aktualni su i brojni projekti, a onaj najvažniji, izgradnja dječjeg vrtića, u uspješnoj je provedbi.

„I mi podržavamo HDZ i našu Vladu za koju se nadamo da će nam i dalje pomagati u svim našim projektima, a trenutno smo na nekih 15. Krucijalni je vrtić, budući da smo jedna od najmlađih općina u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a dosad nismo imali odgojno predškolsku ustanovu”, istaknuo je načelnik Davor Adžić.

Napominje kako se mještani, kao i on osobno, nadaju da će nastaviti kontinuitet, zadržati vertikalu i nastaviti komunicirati s ministarstvima. „Pokazala su se kao zaista operativna, uz njihovu pomoć uspjeli smo puno toga odraditi”, podvlači Adžić.

Lijepo je biti u Tordincima i vidjeti ovu predivnu atmosferu, a onda prekoputa ugledati izgradnju novog vrtića i novi prekrasni trg, poručuje danas iz Tordinaca vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić. v.d. predsjednika županijskog HDZ-a.


„To je bit politike! Učiniti ovako lijepe stvari za općinu, gradove i županiju. Zato čestitam načelniku i općinskom vijeću koji se trude da Tordinci izgledaju ovako lijepo, a vjerujem da će izgledati puno ljepše i da ćemo napraviti još puno zajedničkih projekata”, rekao je Bosančić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno