Općina Nuštar objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratnih novčanih naknada polaznicima osnovne škole s prebivalištem na području općine u školskoj godini 2020./2021.
Riječ je o 400 kuna pomoći, a zahtjev predaju roditelji odnosno skrbnici učenika. Pravo na naknadu može ostvariti svaki učenik/ca osnovne škole, koji zajedno s jednim roditeljem/skrbnikom ima prebivalište na području Općine Nuštar.
Obrazac zahtjeva nalazi se na službenoj web stranici Općine Nuštar ( www.nustar.hr ), a može se i osobno podići u holu zgrade Općine ili zatražiti na e-mail adresi ( nustar-opcina@vu.t-com.hr )
Uz zahtjev treba priložiti obostranu presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu za jednog roditelja/skrbnika (ne starije od šest mjeseci) i učenika te kopiju tekućeg računa.
Zahtjev treba podnijeti do 2. listopada, a može se podnijeti u Općini radnim danom od 10 do 14 sati, na e-mail adresu Općine ( nustar-opcina@vu.t-com.hr ) ili poštom na adresu: Trg dr. Franje Tuđmana 1, 32221 Nuštar.