Svestrani Jeff Goldblum i Grammyjem nagrađeni, senzacionalni Gregory Porter, udružili su snage i kreirali pjesmu “Make Someone Happy”. Riječ je o novom singlu s Jeffovog albuma “I Shouldn’t Be Telling You This”, koji će svjetlo dana ugledati 1. studenog ove godine. Hrvatska publika “Make Someone Happy” može slušati u radijskom eteru i putem digitalnih platformi.
“Gregory Porter jedan je od onih pjevača čiji je talent doista neponovljiv. Velika mi je čast da sam ga imao priliku upoznati i svirati s njim te me neizmjerno usrećuje da je sudjelovao u nastajanju našeg novog albuma. “, izjavio je Jeff Goldblum, koji je nadolazeći studijski album “I Shouldn’t Be Telling You This” snimio zajedno s njegovim dugogodišnjim pratećim sastavom The Mildred Snitzer Orchestra.
Jeff Goldblum, 2019. | Credit: Universal Music Group
Jeff i Gregory upoznali su se zahvaljujući neplaniranom susretu na aerodromu, a povezali su ih međusobno poštovanje i divljenje, nakon čega je uslijedio zajednički nastup na Graham Northon Showu na BBC One.
Jeff Goldblum svoje će nadolazeće studijsko izdanje “I Shouldn’t Be Telling You This” objaviti nakon uspješnog albuma “The Capitol Studio Sessions”, a na njemu će se naći niz impresivnih glazbenih gostiju, među kojima su Gregory Porter, Sharon Van Etten i Anna Calvi. Album je dostupan za prednaručivanje.
Svestrani je Jeff kroz svoju glazbu pokazao izniman talent za stvaranje soul i jazz glazbe, a strast kojom ju kreira vidljiva je i tijekom njegovih koncerata. To je potvrdio i njegov nastup na ovogodišnjem Glastonbury festivalu, na kojem se Goldblum pred čitavim svijetom istaknuo strašću prema jazz glazbi i vještim sviranjem klavira.