24 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Jelena Oberman predstavlja spot za pjesmu “Hej, pleši”

Više od autora

- vl promo-

Nakon dugih mjeseci bez zabave Jelena Oberman sa svojom pjesmom “Hej, pleši” će vas natjerati da se pokrenete, zabavite i zaplešete. Ova zarazna electro-pop pjesma, izvedba, spot i produkcija rezultat je rada isključivo – žena. “Uljez” u cijeloj ovoj priči je genijalni Filip Motovunski iz FM Masteringa koji je odradio miks i mastering.

Sam spot, koji prikazuje žene starije od 40 godina kako plešu i zabavljaju se predstavlja svojevrstan odmak od dosad viđenog na ovim prostorima.

“Uobičajeno je vidjeti samo izrazito mlade djevojke kako plešu. Nekako se uvriježilo mišljenje da nakon 30-te godine žene trebaju biti vezane isključivo uz kuću, obitelj i posao. Napravile smo spot kojim želimo srušiti tu predrasudu. Ples nije rezerviran samo za mlade. U plesu jednako mogu, i trebaju, uživati sve generacije.”, kaže Jelena.

Osim što je izvodi, Jelena Oberman je autorica teksta, glazbe i aranžmana, te ujedno i producentica pjesme. Sellena Beram je režirala spot, asistentica je Tamara Barešić, a u spotu plešu i glume: Soledad Gossain Radenić, Sanela Janković Marušić, Zorica Krističević, Vedrana Kurjan Manestar, Darja Mrđen i Zrinka Šipušić.

Pjesmu „Hej, pleši“ možete pronaći na svim streaming servisima i glazbenim platformama, a objavljena je u sklopu prvog Jeleninog EP-ja “Kad riječi više nemaš”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno