10 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Jennifer Connely će glumiti negativku u mangi o Aliti

Više od autora

- vl promo-

Jennifer Connelly (Alita Battle Angel) [St]

Nedavno je objavljena vijest da se oskarovka Jennifer Connelly (Bilo jednom u Americi, Rekvijem za snove) priključila glumačkoj postavi predstojeće adaptacije mange ‘Alita: Battle Angel’ koju će režirati Robert Rodriguez. Connelly će portretirati jednog od negativaca u filmu.

Ostatak glumačke postave za sada čine Rosa Salazar u naslovnoj ulozi, te Christoph Waltz, Jackie Earl Haley, Ed Skrein, Eiza Gonzales, Lana Condor, Leonard Wu i Mahershala Ali.Sa radnjom smještenom u 26. stoljeće, ‘Alita: Battle Angel’ nam donosi priču o Aliti, ženskom kiborgu kojeg sa smetlišta spašava doktor Dyson Ido, te joj nadjene ime po preminuloj mački. Kako ima problema s amnezijom, Alita se jedino sjeća svojih borilačkih vještina, te postaje ratnica-lovac koja pronalazi i eliminira kriminalce.

Za scenarij je zaslužan kanadski filmski redatelj i producent James Cameron koji na njegovoj adaptaciji radi preko deset godina. Film se trenutno nalazi u fazi produkcije, a kao datum objavljivanja najavljen je 20. srpanj 2018. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno