19 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

Jesam li vam nedostajala? Annabelle: Početak u kolovozu!

Više od autora

- vl promo-

Četvrti film u kultnom serijalu Prizivanja i prethodnik filma Annabelle iz 2014. godine, dobio je novi plakat.
Annabelle je zlokobna lutka iz jednog od najpoznatijih istinitih slučaja paranormalnih stručnjaka Eda i Lorraine Warrena, a prvi put smo je vidjeli u horor hitu ‘Prizivanja’. Annabelle se trenutno čuva u staklenom izlogu u muzeju okultnog u Connecticutu, sa znakom na kojem piše: ‘Upozorenje: nikad ne otvarati.’, gdje ju jedino vidi svećenik koji je dolazi blagosloviti dvaput mjesečno.

Producent James Wan je uvijek bio fasciniran tom lutkom i već tijekom snimanja prvog filma je razmišljao o tome da joj posveti cijeli film: ‘Mi znamo da je ta lutka utjelovljenje takvog zla da mora biti stalno pod ključem … ali kako je do toga zapravo došlo?’.

Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove kćeri, lutkar i njegova supruga, ugošćuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz sirotišta. Ali nitko nije očekivao da će njihov dom pritom postati poprište jezivih događaja, kada se probudi lutkarevo najgroznije djelo, sablasna kreacija Annabelle.

Annabelle: Početak (Annabelle: Creation, 2017.) režira Šveđanin David F. Sandberg, koji iza sebe ima nekoliko izvrsnih kratkih filmova, kao i jedan odličan horor, Kad se svjetla ugase. Scenarija se prihvatio Gary Dauberman, koji je napisao i prvi dio sage o Annabelle. U glavnim ulogama nalaze se Miranda Otto, Anthony LaPaglia, i Stephanie Sigman.

Film Annabelle: Početak, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 10. kolovoza ove godine, pa vam predlažemo da se ljetnih vrućina riješite u klimatiziranoj dvorani, uz jednu pravu dozu strave i užasa.

ANNBELLE: POČETAK [TRAILER 1, 2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno