19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

VIDEO TJEDNA: Jesen samuraja (2016.)

Više od autora

- vl promo-


Novi je film Danila Bećkovića, redatelja regionalne hit komedije ‘Mali Budo’. Scenarij filma budi uspomene na razne filmove kao što su ‘Jerry Maguire’, ‘Rocky’ i ‘Karate Kid’. To je ljubavna priča s puno smijeha, ali i nježnih emocija. Riječ je o romantičnoj komediji koju je u regiji pogledalo više od 200 000 ljudi, a koja se stilski oslanja na veliki regionalni kino hit film ‘Mali Budo’.

Glavni glumac je opet Petar Strugar, koji u filmu glumi Vladicu profesionalnog karate borca, šarmantnog veseljaka koji je nekada bio veliki talent, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti noćnim provodima. Po završetku karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snježanu (Hristina Popović) te se veže za nju i njezinog sina Vukašina. Vladica se želi brinuti o njima, ali shvaća da ne može raditi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da se brine o obitelji koju je upravo počeo stvarati, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

‘Jesen samuraja’ je film kakav domaća publika do sada nije imala priliku gledati. Ovo je film s elementima ljubavnog filma, borilačkog filma i komedije. U filmu još glumi regionalna glumačka ikona Vesna Trivalić, te Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović. Iznenađenja je i pjevačka zvijezda Aca Lukas kojemu je ovo prva uloga u filmu. Da je ljubav najopasnija borilačka vještina, filmska ekipa je vjerno prenijela na veliko platno, što će do suza nasmijati publiku, stoga ne smijete propustiti ovu romantičnu komediju.

Originalni naslov: Jesen samuraja, 2016.

Video distribucija: Blitz film i video, 2017.

JESEN SAMURAJA [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno